Imprimeix
PDF

Francesc Miralles: "Front la passivitat i el no fer, els socialistes demostram que és possible pal·liar els efectes de la crisi des dels ajuntaments"

100 dies batles socialistes 2015 madridEl PSIB-PSOE destaca el canvi que es va notant als ajuntaments de Balears quan arribam als primers dies de gestió socialista "perquè governam amb fets"


El PSIB-PSOE celebra avui 100 dies d'ajuntaments socialistes participant en un intens cap de setmana de feina municipalista a Madrid, que ha comensat aquest matí en un acte amb 300 batles i batlesses de tot el país, al qual també ha près part el candidat del PSOE a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez.

A la trobada municipalista ha assistit una bona delegació dels socialistes de Balears, encapçalada pel secretari de Política Municipal del PSIB-PSOE, Francesc Miralles. En un acte celebrat a la Casa del Lector de Madrid, Miralles ha indicat que "els i les socialistes feim visible que és possible una altra manera d'actuar, des de la política, ajudant a pal·liar els efectes de la crisi".

D'aquesta manera, el socialista ha destacat polítiques que s'estan duent a terme des dels ajuntaments socialistes de les Illes, com són les ajudes per a llibres de text, menjador, o mesures en contra dels desnonaments, entre moltes altres.

Un canvi que és visible als ajuntaments i que contrasta amb les polítiques que hem vist aquests quatre anys amb el PP. "Front la passivitat i el no fer, els socialistes demostram que és possible pal·liar els efectes de la crisi i ajudar a la ciutadania des de la institució més propera al ciutadà, els ajuntaments".

Finalment, Miralles ha donat tot el seu suport a Pedro Sánchez perquè el canvi que ha començat als municipis arribi a Espanya al desembre, i també ha posat en valor al que demà podria ser el nou president socialista de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Abel Caballero.

A l'acte de 100 dies d'ajuntaments socialistes han assistit el batle de Palma, José Hila, de Calvià, Alfonso Rodríguez, d'Inca, Virgilio Moreno, d'Algaida, Maria Antònia Mulet, d'Alaró, Aina Munar, de Capdepera, Rafel Fernández, de Son Servera, Natàlia Troya, de Sant Josep, Josep Marí Ribas, el tinent de batle de Marratxí, Miquel Cabot, el president del Consell d'Eivissa i secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, i el Vicepresident del Consell de Mallorca i secretari de Política Municipal del PSIB-PSOE, Francesc Miralles.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube