Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aconsegueix liderar el debat turístic a la FEMP durant els propers quatre anys

FEMP GrupLa nova corporació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, presidida des d'avui pel socialista Abel Caballero, proposarà al batle de Palma, Jose Hila, com a nou president de la Comissió de Turisme d'aquesta entitat. Es tracta d'una oportunitat històrica ja que fins ara ostentaven aquesta presidència les Illes Canàries.

D'aquesta manera, Palma, com a ciutat turística, liderarà aquest debat en l'entorn dels municipis espanyols durant els propers quatre anys, el que permetrà situar la capital de Balears com un referent en l'àmbit turístic, principal motor econòmic de la nostra comunitat autònoma.

Jose Hila, s'ha mostrat satisfet per aquesta elecció perquè "és una oportunitat per a Palma presidir la Comissió de Turisme de la FEMP i liderar el debat i les bones pràctiques turístiques".

El batle de Palma és conscient que "són molts els reptes turístics que tenen els municipis com pot ser la regulació dels allotjaments turístics, el tot inclòs, la regeneració de zones madures, la diversificació del producte turístic, com allargar la temporada i com millorar les condicions laborals i la contractació en aquest sector".

Són qüestions que afecten de ple al conjunt de les Illes Balears i a la resta d'Espanya, per la qual cosa "tenim molta feina per endavant per avançar cap a la qualitat i l'excel·lència turística i la millora de les inversions en destins turístics", ha conclòs Hila.

Però el PSIB-PSOE tendrà més representació als distints òrgans de govern de la FEMP. El batle socialista d'Inca, Virgilio Moreno, fornarà part del Consejo Territorial, màxim òrgan de decisió entre plenaris.

Finalment, es proposarà que els municipis de Calvià, Capdepera, i Sant Josep també formaran part de les distintes comissions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube