Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aprova la candidatura que «farà realitat també a l'Estat el canvi segur que està funcionant a Balears»

consell politic psib aprovacio llista congres 2015Ramon Socias serà al cap de llista dels socialistes de Balears per al Congrés dels Diputats. El PSIB-PSOE presenta una candidatura «preparada i il·lusionada en dur el canvi a Espanya de la mà de Pedro Sànchez».

El Consell Polític del PSIB-PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, ha aprovat la candidatura socialista al Congrés dels Diputats per Balears encapçalada per Ramon Socias per tal de «fer realitat també a l'Estat el canvi segur que està funcionant a Balears», com ha assegurat Bel Oliver, secretària d'Organització del PSIB-PSOE.

Oliver ha remarcat que «és una candidatura que combina experiència i renovació i està preparada i il·lusionada en dur el canvi a Espanya de la mà de Pedro Sànchez» i ha explicat que s'ha confeccionat la llista després que les assemblees locals hagin proposat i votat a les persones que han cregut més idònies per formar-hi part.

En el cas de la tercera persona de la llista, la Federació Socialista de Menorca ha demanat més temps per elegir a la millor persona per representar als menorquins i menorquines i defensar els interessos de l'illa al Congrés dels Diputats

Candidatura Senat per Eivissa
El Consell Polític del PSIB-PSOE també ha ratificat la proposta de l'Executiva dels Socialistes d'Eivissa per la candidatura del Senat per Eivissa que encapçala Simó Planells amb Clara Rosselló i Rafel Ramírez com a suplents.


CANDIDATURA SOCIALISTA PER BALEARS

1.- RAMON SOCIAS PUIG (MALLORCA)
Nascut a Caracas, Veneçuela, al 1960. Es llicencià en medicina i cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Militant del Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB-PSOE) des de 1985 i afiliat a la Unió General de Treballadors (UGT).

A les eleccions municipals espanyoles de 1991 fou elegit tinent de batle (1991-1996) i batlle de Sóller (1996-1998) i fou escollit senador per Mallorca a les eleccions generals espanyoles de 1996 i 2000. De 2004 a gener de 2012 fou delegat del Govern espanyol a les Illes Balears.

2.- SOFIA HERNANZ COSTA (EIVISSA)
Nascuda a Eivissa, l'any 1970. Llicenciada en Dret. Lletrada en excedència per serveis especials a l'Ajuntament d'Eivissa Vila. Va ser Regidora a l'Ajuntament d'Eivissa Vila durant la legislatura 1995-1999. Ha estat consellera del Consell Insular d'Eivissa i Formentera i Diputada del Parlament Balear en la legislatura 1999-2003 i Diputada al Congrés des de 2011.
També va ser membre de l'Executiva del PSIB-PSOE entre 2000-2004 i de l'Executiva de l'Agrupació municipal d'Eivissa (2005-2006). Actualment, és membre del Comitè Insular de la Federació Socialista d'Eivissa.

3.- La Federació Socialista de Menorca ha demanat més temps per elegir a la millor persona per representar als menorquins i menorquines

4.- CARMEN ORTE SOCIAS (MALLORCA)
Llicenciada en Psicologia i Doctora en Ciències de l'Educació. Té 4 quinquennis de docència reconeguts i tres sexennis de recerca. Té activa l'excel·lència investigadora.
És la IP en temàtiques de programes de prevenció familiar basats en l'evidència científica del Grup de Recerca i Formació Educativa i Social (GIFES), de la UIB. En l'àmbit de la formació al llarg de tota la vida, va crear la Universitat Oberta per a Majors (UOM) el curs 1997-1998 i l'ha dirigit fins al mes de juliol de 2013. És la directora de la Càtedra d'Atenció a la Dependència i Promoció de l'Autonomia personal i la directora de l'Anuari de l'Envelliment Illes Balears. És la Directora de la International Summer Sènior University. És Sotsdirectora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.

5.- GABRIEL DE HEVIA ALEÑAR (MALLORCA)
Nascut a Alcúdia al 1992. Llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears i cursant un màster d'especialista universitari en Urbanisme.
Ha estat president del Consell d'Estudiants de la UIB entre 2012 i 2013 i actualment és secretari general dels Joves Socialistes de Mallorca.

6.- DOLORES FERNÀNDEZ TAMARGO (FORMENTERA)

7.- JOSEP BORRÀS ATIENZA (MENORCA)

8.- MARIA LUISA MILLÁN BERNAL (EIVISSA)

SUPLENTS
Francisco Javier Barba Martín
Alícia Alomar Femenias
Ares Fernàndez Lombardo
Ivon Daniela Renaud Mas

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube