Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE calcula que més del 80% dels ciutadans que usen els vols entre illes es podran beneficiar de la tarifa plana a 30€

Pilar Costa reunió pacte 2 setembreLa reunió de seguiment dels Acords Pel Canvi ha profunditzat avui en la tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes. Segons ha explicat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, es calcula que aquesta mesura pugui beneficiar al 80% dels ciutadans i ciutadanes que usen el transport aeri entre illes.

Costa ha explicat que durant la trobada, el Director General de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, ha explicat les converses i els informes que es tenen amb el Govern d'Espanya sobre la possibilitat d'implantar una tarifa plana de 30 € per als vols inter insulars.

En concret, la portaveu socialista ha dit que "el director general ens ha donat a conèixer un informe de la passada legislatura i en el qual el govern central, des d'un punt de vista tècnic i jurídic, no posava cap impediment a l'existència d'una tarifa plana, deixant de banda la despesa que això pugui suposar per al Govern d'Espanya.

Per això, Costa ha defensat que "la tarifa plana serà una bona iniciativa i seguirem fent feina perquè es pugui fer realitat lo abans possible".

Finalment, a la reunió de seguiment dels Acords pel Canvi també s'ha parlat de territori, on el Director General d'Ordenació del Territori, Luis Antonio Corral, ha explicat les tasques que s'estan fent, en compliment de l'acord de governabilitat, "de revisar tots aquells articles o normes que en època del PP varen desregular el tema territorial i urbanístic i que res tenien a veure amb l'urbanisme, com la Llei Agrària, la Llei de Mines o la Llei Turística".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube