Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix als batles del PP que reclamin els recursos del Fons de Cooperació Local que el Govern ha retallat als municipis

v27Fons Cooperació Local
 
Els batles i regidors socialistes han acusat al Govern de voler ofegar als municipis de les Illes amb una decisió que afectarà directament als ciutadans.

Els batles i regidors del PSIB-PSOE han denunciat la decisió del Govern de no fer el pagament del Fons de Cooperació Local que tenien compromès per aquest any 2011. Els representants socialistes han qualificat de “molt greu” aquesta mesura i han advertit de la seva il·legalitat ja que no compleix amb la llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Joan Ferrà, ex president de la Felib i conseller socialista del Consell de Mallorca, ha exigit als batles dels municipis del PP que mostrin el seu rebuig d'aquesta decisió i exigeixin al Govern el pagament íntegre del 16 milions d'euros compromesos en el Fons de Cooperació Local. A més, Ferrà ha recordat que els pressuposts de la comunitat autònoma estan prorrogats pel 2010 i per tant contemplaven la dotació pressupostària del Fons de Cooperació.

Per la seva part, el batle d'Algaida, Francesc Miralles, ha manifestat que aquest retalls afectaran directament als ciutadans de tots els municipis de les Illes Balears, als serveis que reben i també a les empreses i negocis locals ja que els ajuntaments no podran pagar les factures.

Miralles ha denunciat tant el fons com les formes de l'anunci, ja que es va informar via sms als responsables municipals. El representant dels batles del PSIB-PSOE ha manifestat que aquest fet és una mostra més de l'actitud prepotent i de falta de diàleg que està mostrant el Govern Bauzá.

Els  batles i regidors del PSIB-PSOE han denunciat que sigui l'actual president del Govern, José Ramon Bauzá, ex batle de Marratxí, que ofegui amb aquesta decisió els municipis i negui els doblers que estaven compromesos i pressupostats.

El PSIB-PSOE ha anunciat que presentaran mocions en tots els municipis exigint al Govern el pagament íntegre del Fons de Cooperació Local i que exigiran una reunió extraordinària de la Felib per rebutjar la mesura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube