Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE proposa que es reconegui i es reforci la figura del professorat per garantir una educació de qualitat

v28Grup Parlamentari Socialista

La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Cristina Rita, ha demanat al Govern un suport directe i decidit cap a la figura del professorat i ha dit que alguns dels anuncis fets per l’Executiu estan generant un clima d’incertesa i alarma en el món de l’educació.

 

Rita ha manifestat que l’administració ha de recolzar la figura del professorat per garantir una educació de qualitat i que en cap cas són bones les insinuacions o declaracions que presenten a aquests treballadors com un col·lectiu privilegiat.

La diputada ha anunciat que en el Ple del Parlament hi ha previst debatre sobre una proposició no de llei que presentarà el Grup Socialista sobre mesures per reforçar i valorar el paper del professorat en la societat. L’objectiu de la iniciativa és aconseguir que la figura del professor sigui més valorada i que compti amb el suport i mitjans per part de l’administració educativa, amb un reconeixement explícit a la seva dedicació.

La proposició no de llei insta al Govern de les Illes Balears a fomentar en la seva actuació legislativa i administrativa, la motivació del professorat en l’exercici de la seva professió. La iniciativa insta també a proporcionar assistència psicològica i gratuïta al professorat dels centres docents per aquells fets que se’n derivin del seu exercici professional.

La diputada socialista ha dit que el que aquesta proposició no recull és la consideració del professorat com autoritat pública com han fet altres Comunitats Autònomes. Per Rita, l’autoritat del professor no s’imposa per decret, sinó que es guanya dia a dia. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube