Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana que Bauzá comparegui en el Parlament per explicar les mesures econòmiques que ha pres

v29Grup Parlamentari Socialista

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha anunciat que demanarà la compareixença urgent en Ple del president Bauzá per a que expliqui i concreti els retalls que l’Executiu autonòmic vol fer en sanitat i educació, així com les mesures econòmiques que ha pres en els primers 100 dies.

 

Armengol ha dit que després de què el president del Govern no hagi respòs per segona vegada consecutiva en el Ple del Parlament a la pregunta sobre “quines mesures concretes ha pres el Govern durant els primers 104 dies per reactivar l’economia de les Illes Balears”, és necessari demanar la seva compareixença urgent per a que expliqui en seu parlamentària el detalls dels retalls pressupostaris i les mesures adoptades.

La portaveu socialista ha acusat al president de crear alarmisme i confusió amb la situació econòmica de la comunitat autònoma o amb anuncis com el de l’eliminar interins. Armengol ha acusat a Bauzá d’estar creant desconfiança entre el sector empresarial i econòmic de les Illes Balears i d’incrementar la llista d’aturats. Per això, i davant la falta de resposta, la portaveu socialista ha anunciat que registraran una petició de compareixença urgent davant el Ple del Parlament per a que el president Bauzá expliqui i detalli les mesures que l’Executiu pensa fer per reactivar l’economia. Armengol ha manifestat que seria surrealista que Bauzá no comparegués davant el Parlament per explicar què està fent el Govern, mentre el PP està demanant la compareixença de l’exconseller d’Economia de l’anterior Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube