Imprimeix
PDF

En només 100 dies es nota el canvi amb els valors socialistes prioritzant el rescat a la ciutadania i el retorn de drets

acte central 100 dies oct 2015Armengol, Miralles i Hila donen comptes de la seva gestió i del compliment del «projecte compartit que la ciutadania va votar a les urnes, estam complint amb el somnis de molta gent» i han assegurat que «necessitam que aquest canvi arribi també al Govern central amb Pedro Sànchez».

El PSIB-PSOE ha organitzat un acte per tal que Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, Francesc Miralles, vicepresident del Consell de Mallorca, i José Hila, batle de Palma, donessin comptes de la feina feta pels governs socialistes en aquests primers 100 dies en què ja es nota el canvi fet amb els valors socialistes prioritzant el rescat a la ciutadania i el retorn de drets i llibertats a la societat.

El canvi en el fons
Els socialistes han explicat el canvi en el fons i en la forma que han impulsat des de les institucions i ara «tenim una societat més decent amb atenció sanitària universal o un Fons d'Emergència Social per atendre als nins que ho necessiten des dels centres escolars», ha assegurat Armengol.

Per a Miralles i Hila el canvi en el fons també és evident perquè «estam tornant a posar la maquinària en marxa del Consell perquè sigui útil per a la ciutadania» i des de l'Ajuntament de Palma «hem posat en marxa l'oficina antidesnonament, que només això ja val el canvi de govern», ha apuntat Hila.

Els tres socialistes han donat comptes de la seva gestió i del compliment del «projecte compartit que la ciutadania va votar a les urnes, estam complint amb els somnis de molta gent» i han afegit que «ara necessitam que aquest canvi arribi també al Govern central amb Pedro Sánchez».

El canvi en la forma
Armengol també ha explicat el canvi en les formes de les institucions governades amb socialistes com el Govern, destacant que «hem obert les portes del Consolat a la ciutadania que estaven tancades després de quatre anys de crispació i imposicions», a més d'afirmar, «des de la humilitat i l'orgull que hem fet moltes coses en només 100 dies i ens queda tota una legislatura per complir amb els somnis de tanta gent». La socialista ha fet un balanç «positiu» d'aquests primers 100 dies de gestió i socialista i ha demanat «perdó si ens hem equivocat».

Miralles ha explicat que aquest canvi en la forma és «evident» al Consell de Mallorca on «hem hagut de reprogramar les inversions estatutàries per no perdre aquests recursos per la deixadesa de l'equip anterior».

Per la seva banda, Hila també ha reivindicat aquestes noves formes en la «transparència i la proximitat, ja he rebut a més de 100 persones de Palma que han vengut a l'Ajuntament i som a peu de carrer», ja que en només 100 dies ha visitat més de 11 barris de Ciutat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube