Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al PP que expliqui a la ciutadania els presumptes cobraments de comission il·legals per adjudicar Son Espases

pilar costa jjpp oct 2015Pilar Costa ha exigit al Patit Popular que «doni la cara» davant «un dels casos més greus de corrupció de Balears» i que afectaria també a les obres de la seu del PP nacional al carrer Gènova.

Després de fer-se públic que el jutge Castro, dins el cas Son Espases, està investigant si es van pagar les obres de la seu del PP nacional amb presumptes comissions il·legals de l'adjudicació de les obres de Son Espases, la portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha demanat al PP que expliqui a la ciutadania els presumptes cobraments d'aquestes comissions il·legals.

Ja fa estona que el PSIB-PSOE va reclamar al PP que elaborés una «auditoria interna» per aclarir la participació del PP en tots els casos de corrupció en els que està involucrat, entre ells el pagament i les obres de la seu del PP de Balears. Ara, però, són les obres de la seu del PP nacional les que estan sent investigades dins el marc de la investigació de l'adjudicació de les obres de l'Hospital de Son Espases, pel que Costa ha exigit al PP que «doni la cara» davant «un dels casos més greus de corrupció de Balears».

Segons apunta la investigació, s'haurien cobrat comissions il·legals per l'adjudicació de les obres de l'hospital que haurien servit per finançar les obres de la seu del carrer Gènova, pel que «el PP de les illes ha d'aclarir «si han enviat doblers» per finançar aquestes obres, ja que «si ha succeït, el PP d'aquí ha de saber alguna cosa perquè s'hauria fet amb la connivència i la coordinació dels populars de Balears».

Costa ha estat contundent afirmant que «no pot passar ni un dia més sense que el PP doni la cara», ja que «mentre no ho fa està negant-se a cooperar amb la justícia per aclarir aquests fets tan greus».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube