Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE rebutja l'ofrena per enaltir el feixisme celebrada a Sa Feixina

Logo PSIB nouEls socialistes de Balears expressen el seu més absolut rebuig a l'acte celebrat a Sa Feixina, en el qual es va enaltir el feixisme en una ofrena on es varen sentir coses com "independentistes a la fossa" o es va onejar la bandera de la Falange.

El PSIB-PSOE considera que aquest va ser un acte on es va enaltir "el passat recent més vergonyós i antidemocràtic d'aquest país", en un acte on fins i tot es van produir agressions físiques, la qual cosa "és un atemptat contra la convivència democràtica i la memòria de les víctimes del feixisme".

A més a més, els socialistes també lamenten la presència a l'acte de l'ex alt càrrec del govern del PP de Bauzá, Jorge Campos, o de l'ex diputada Aina Aguiló.

Finalment, el PSIB-PSOE reitera el seu ferm compromís amb la memòria històrica, la reparació de danys i la dignitat de les víctimes del feixisme. Un compromís que s'està materialitzant amb la redacció de la Llei de Fosses, la de Memòria Històrica, o l'esbucament del monòlit de Sa Feixina on va tenir lloc ahir l'acte.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube