Imprimeix
PDF

Els delegats de Balears defensen l’Estat del Benestar a la Conferència Política del PSOE

v33Francina Armengol: „llevar treballadors públics vol dir llevar serveis que ja no arribaran als ciutadans“

Madrid, 30/9/2011.- Els i les socialistes de Balears han arribat avui a Madrid per participar en la Conferència Política del PSOE, on defensaran l’Estat del Benestar i una democràcia més transparent i participativa com a  pilars fonamentals de la nostra societat, davant les retallades i la manca de diàleg i transparència del Partit Popular.
„A moltes comunitats autònomes, com a la nostra, a molts d’ajuntaments, els ciutadans poden veure clarament la diferència entre el PP i el PSOE. En els primers cent dies de govern, el PP posa en perill les polítiques públiques, com l’educació o la sanitat, i està en conflicte permanent amb els funcionaris, amb els sindicats, amb l’oposició. Confien en uns pocs i abandonen a molts“, ha declarat la portaveu socialista al Parlament de les Illes Balears  Francina Armengol a l’inici de la Conferència Política. „No podem oblidar que llevant empleats públics estan llevant serveis que ja no arribaran als ciutadans“, ha dit.
L’Estat del Benestar, que el PSOE dóna per suposat, ara està en perill.“No volem donar ni una passa enrere en matèria de benestar social. Per això és molt necessari que hagi una economia forta i sòlida, i per això és molt necessari donar resposta al primer problema d’inestabilitat social que té el nostre país, que és l’atur“, ha opinat Francesc Antich, secretari general del PSIB-PSOE.
Antich ha recalcat la forta aposta del PSOE per la transparència i un govern més obert, més participatiu i més vinculat als problemes directes de la població.
„Farem com fan els metges“, ha explicat Guillem Garcia Casulla, número tres de la llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats. „El que farem és escoltar la gent, fer un diagnòstic, explicar-ho i aplicar la solució“, ha dit.
En clau més local, el cap de llista del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, ha assenyalat que la negociació del nou Règim Especial de Balears és una de les prioritats absolutes dels socialistes, que així ho defensaran en les comissions i foros que es celebraran demà a la Conferència Política.  La diputada per Menorca Joana Barceló defensarà una esmena a favor dels vols inter-illes i amb la península, amb freqüències suficients i preus assequibles que puguin cobrir les necessitats de la població insular.
Igualment important és potenciar els serveis de foment i orientació laboral, amb la creació de beques d’ocupació per a joves, i no desmantellant el servei d’ocupació i orientació, com està fent el PP a Balears. Finalment, els socialistes defensaran igualment la necessitat de reactivar sectors econòmics tradicionals com el de la bijuteria o el calçat, sectors que, a més, poden crear ocupació i cohesió social.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube