Imprimeix
PDF

El PSIB planteja a Rubalcaba la seva preocupació pel retrocés de la Igualtat a Balears

v34“No podem permetre que es financin amb recursos públics escoles i col·lectius que no defensen, i fins i tot neguen la igualtat”, ha explicat Silvia Cano, secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE.

Madrid, 1/10/2011.- La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE, Silvia Cano, ha plantejat a Alfredo Pérez Rubalcaba la preocupació dels i les socialistes balears pel retrocés de la Igualtat a la nostra comunitat autònoma, durant el foro d’Igualtat que s’ha celebrat avui a la Conferència Política del PSOE,.

“A Balears, el Partit Popular vol dificultar la distribució de la píndola del dia després, que s’ha demostrat com a mètode molt eficaç per evitar embarassos no desitjats”, ha explicat Silvia Cano al candidat socialista a la presidència del Govern de l’Estat. “Això, juntament amb les declaracions del PP sobre la supressió de la possibilitat d’interrompre l’embaràs a les dones que ho necessitin dins el sistema nacional de salut, demostra la ferma voluntat del PP de retrocedir amb avenços que han resultat fonamentals per millorar la salut sexual i reproductiva de les dones”.

Igualment, Cano ha manifestat la seva preocupació per la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears, que obre la porta al finançament públic per als col·legis que discriminen per raons de gènere. “No podem permetre que es financin amb recursos públics escoles i col·lectius que no defensen, i fins i tot neguen la igualtat”, ha explicat.

La secretaria d’Igualtat ha posat de manifest la importància de la educació per la prevenció d’actituds masclistes entre els segments més joves de la societat. “El 30% de les dones assassinades a Espanya l’any passat tenien entre 16 i 30 anys; és a dir, havien nascut en democràcia”, ha denunciat.

Alfredo Pérez Rubalcaba s’ha fet ressò d’aquestes preocupacions i ha dit que “la igualtat s’ha de lluitar cada dia”. El candidat s’ha compromès en dos aspectes clau: treballar contra el masclisme des de la primera infància i fer de les polítiques d’igualtat una senyera, posant-les en el centre del debat polític de manera constant.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube