Imprimeix
PDF

Els socialistes expliquen el canvi amb valor socialista que ha impulsat la lluita per una ocupació de qualitat

valor socialista treball palma nov 2015Iago Negueruela, Carmen Palomino i Joana Maria Adrover participen a una trobada amb AMPEB per escoltar les necessitats de les persones aturades i exposar la feina feta en els primers 100 dies de governs socialistes.

Emmarcat dins la campanya «100 dies, un canvi en el fons i en la forma amb #valorsocialista», els socialistes surten al carrer a explicar la seva gestió a les diferents institucions.

Ahir, els responsables de les polítiques de treball i funció pública del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela; del Consell de Mallorca, Carmen Palomino; i de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, van participar a una trobada amb els membres d'AMPEB (Associació de persones Majors per l'Ocupació de Balears) i amb veïns de la barriada del Camp Redó de Palma per explicar com els canvis de Govern han impulsat la lluita per una ocupació de qualitat.

Els dirigents socialistes van posar com exemples «el pla de lluita contra l'explotació laboral i els plans d'ocupació per a joves i per a majors de 45 anys» que s'han posat en marxa en aquests primers mesos, el que «marca una gran diferència amb els governs anteriors», ja que «hem invertit més en polítiques d'ocupació en tres mesos que el Govern del PP en quatre anys».

Els socialistes continuen treballant perquè «no hi haurà recuperació econòmica fins que no arribi a tothom i es crei ocupació de qualitat sense precarietat», pel que «seguirem treballant amb intensitat per aconseguir una ocupació digne i amb drets».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube