Imprimeix
PDF

Davant els retalls del PP en sanitat, el PSOE té propostes que garanteixen el dret a la salut

v35Vicenç Thomàs valora molt positivament les millores de gestió i la injecció de doblers per reduir el deute de les comunitats autònomes, que ha proposat Rubalcaba

Madrid, 1/10/2011.- Vicenç Thomàs, portaveu parlamentari adjunt del PSIB-PSOE ha valorat molt positivament les propostes que ha presentat avui el candidat del PSOE  la presidència del Govern de l’Estat, Alfredo Pérez Rubalcaba, en matèria de salut, durant el Foro de Sanitat celebrat a la Conferència Política del PSOE.
“Davant els que volen retallar drets als ciutadans mitjançant privatitzacions i copagaments,  el PSOE té propostes i alternatives, que garanteixen el dret dels ciutadans i ciutadanes a la salut” ha opinat. Thomàs ha recordat que “és una opció política” fer retalls en sanitat o invertir, millorar i garantir  l’assistència sanitària de tots els ciutadans i ciutadanes, amb noves fórmules per  millorar la gestió i augmentar els recursos.
Aquesta és la valoració que ha realitzat Thomàs després de que Rubalcaba hagi anunciat una millora en la gestió del cobrament  a les mútues asseguradores i als pacients estrangers, un aspecte que afecta de forma molt important a les comunitats autònomes més turístiques, com Balears, amb un nombre de visitants estrangers alt.
Thomàs ha destacat també l’anunci de Rubalcaba de impulsar un acord polític perquè les comunitats autònomes dediquin 3.000 milions d’Euros a reduir el deute sanitari. A més, es crearan línees de crèdit ICO per facilitar el pagament a proveïdors, una problemàtica que afecta a moltes comunitats autònomes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube