Imprimeix
PDF

Ramon Socías: "Mariano Rajoy ha deixat penjada a la ciutadania de Palma"

Ramon Socías CP PalmaEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha participat al Consell Polític dels Socialistes de Palma, màxim òrgan de decisió entre congressos, per explicar a la militància el projecte de canvi que proposen els socialistes per a les eleccions generals.

En aquest sentit, Socías ha manifestat la necessitat que té la ciutat de Palma que es produeixi aquest canvi al Govern d'Espanya perquè "Mariano Rajoy ha deixat penjada a la ciutadania de Palma". Per argumentar-ho, el candidat ha exposat que "en quatre anys no ha arribat ni un euro per al Palau de Congressos ni tampoc per a la reconversió de la Platja de Palma i hi ha manco connectivitat aèria". De fet, el mateix govern del PP reclama ara 20 milions de les inversions estatutàries aconseguides per l'anterior executiu progressista.

Unes conseqüències de les polítiques fetes pel PP a Palma i a Madrid durant quatre anys que per Ramon Socías "al final qui ho pateix són els ciutadans i ciutadanes de Palma".

Contra tot això, el candidat del PSIB-PSOE ha apuntat que l'alternativa és l'opció de canvi que representa Pedro Sánchez, i per traduir-ho en fets, Socías s'ha compromès a "millorar la connectivitat, també amb la resta d'illes, amb una tarifa plana que compensi els efectes de la insularitat i ens permeti ser més competitius.

A més a més, Socías ha remarcat que "hem vist com tots els problemes d'aquesta comunitat autònoma s'han agreujat per una manca de finançament més accentuada, com no s'han complit les previsions de les inversions estatutàries i com hem perdut 400 milions d'euros cada any, cosa que no podem consentir en un moment en el qual els més desfavorits són els que més pateixen la crisi".

Per això, la millora del finançament i de la competitivitat serà una altra de les prioritats dels socialistes de Balears a defensar des del Congrés i el Govern d'Espanya.

Al Consell Polític també ha assistit a explicar les propostes electorals el candidat per Mallorca al Senat, Antoni Manchado, el batle de Palma, Jose Hila, i la secretària general, Aina Calvo.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube