Imprimeix
PDF

Thomàs: “els errors del PP a Son Espases no han estat gratuïts per a les butxaques dels ciutadans

v38Grup Parlamentari Socialista

El portaveu adjunt i diputat socialista, Vicenç Thomàs, ha acusat al PP de confondre amb les dades del cost del l’hospital de Son Espases i ha recordat que el cost del nou contracte modificat amb les millores que es varen introduir era de 60 milions d’euros.

 

Thomàs ha manifestat que “els errors del PP amb Son Espases no han sortit gratuïts per a les butxaques dels ciutadans de les Illes Balears” i ha recordat que aquests 60 milions de cost del nou contracte modificat varen servir per incloure millores en el projecte que l’anterior Govern del PP es va oblidar. En aquest sentit, Thomàs ha recordat que 12 dels 60 milions del nou contracte eren per a l’adaptació al Codi Tècnic de la Edificació, un requeriment tècnic obligatori que el PP no va fer en el projecte inicial i que es va tenir que incorporar en el nou contracte modificat.

El cost de les millores que es van incloure en el projecte de Son Espases han estat, segons ha explicat Thomàs:
• 2,3 milions d’euros en coberta enjardinada;
• 17,6 milions d’euros en l’aparcament i l’adaptació de l’estructura;
• 16 milions d’euros en obra nova i ampliació de zones;
• 7,3 milions d’euros en obres de reforma d’àrees modificades;
• 12,3 milions d’euros en l’adaptació al Codi Tècnic de la Edificació;
• 3,2 milions d’euros en l’estructura nova de psiquiatria;
• I prop d’1 milió d’euros en accessibilitat.

En total 60 milions d’euros (sense IVA) que en res correspon a les dades apuntades avui per la consellera Castro en el Parlament, ha dit Thomàs.

El diputat socialista ha recordat que el projecte que va deixar l’anterior Govern del PP era deficient, sense estar adaptat per a les persones amb discapacitat i obsolet en les necessitats assistencials. Thomàs ha afirmat que el que ha quedat gràcies als canvis i millores introduïdes és un hospital modern, equipat tecnològicament i enfocat a donar el millor servei assistencial als ciutadans de les Illes Balears. Per Thomàs, efectivament això va tenir un cost, però degut als errors que el PP va fer en el seu projecte inicial.

Finalment, el diputat socialista ha recordat que no hi ha hagut cap desviació i que a més no hi ha hagut mai cap ocultació d’informació ja que el PP va tenir accés al nou contracte modificat ja fa més 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube