Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern de que la desconfiança que ha generat ha disparat les xifres de l’atur a les Illes Balears

Grup Parlamentari Socialista

La diputada socialista, Joana Barceló, ha manifestat que la desconfiança i l’alarmisme que ha creat el Govern del PP han fet disparar les xifres de l’atur a les Illes Balears.

Barceló ha qualificat de molt preocupant l’augment d’aturats i la baixada d’afiliacions a la Seguretat Social del mes de setembre i ha dit que encara que el mes de setembre sempre ha estat un mes dolent, en aquest cas és molt pitjor. Barceló ha destacat que aquest mes de setembre ha estat el pitjor en els darrers vuit anys en afiliació, i el segon pitjor setembre dels darrers quinze anys en creixement de l’atur. A més, ha alertat que malgrat el sector turístic encara es manté actiu, amb una pujada de 5.200 llocs de feina, la situació empitjorarà quan acabi la temporada turística.

Per la diputada del PSIB-PSOE, el Govern del PP volia generar confiança i combatre l’atur i en poc mes de tres mesos ha generat més desconfiança que mai i té les pitjors xifres d’atur. Barceló ha reclamat a l’Executiu que combati aquesta greu situació amb més diàleg, amb més transparència en les decisions i ha treballar amb capacitat de concertació.

Barceló ha contraposat els nou mesos de creixement de l’ocupació de l’anterior Govern, on les Illes Balears era la millor comunitat espanyola en creació de treball, amb la situació actual amb el Govern del PP.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube