Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demanarà si hi han motius polítics per haver eliminat el programa d’humor “Can Bum” d’IB3

v40Grup Parlamentari Socialista

El diputat socialista Cosme Bonet ha anunciat que demanarà si hi ha motius polítics en la decisió d’eliminar de la programació de IB3TV el programa d’humor i sàtira política “Can Bum”.

 

Bonet ha recordat que aquest programa és l’únic en tota la programació on es fa una crítica de l’actualitat política de les Illes Balears i ha valorat com de molt negativa la decisió per part de la direcció d’IB3 d’haver suprimit la seva producció. El diputat socialista ha considerat que aquest fet no afavoreix la imatge de pluralitat i independència del canal autonòmic i per això ha anunciat que presentarà una pregunta en la propera reunió de la Comissió de control sobre la Radiotelevisió de les Illes Balears. Per Bonet, és sospitós aquesta eliminació de la graella del canal autonòmic d’un programa de sàtira política.

Dibuixos animats en anglès a IB3
Per altra part, la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament de les Illes Balears ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei del PSIB-PSOE d'incloure programació infantil multilingüe a la radiotelevisió autonòmica IB3. En concret, el Parlament demana al Govern que “apliqui progressivament el sistema multilingüe a la programació infantil d'IB3, per garantir l'accés a la versió original, d'acord amb les possibilitats econòmiques de l'ens”.

El diputat socialista Cosme Bonet ha defensat aquesta iniciativa, que és “tècnicament possible” i “seria positiva per als nostres infants”, ja que la utilitat pedagògica de la televisió està sobradament documentada i provada a altres indrets. Amb aquesta iniciativa, el PSIB-PSOE dóna resposta a les necessitats de la nostra comunitat autònoma de seguir avançant i aprofundint en el coneixement de llengües des de la primera infància.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube