Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «El PSOE estarà a l'altura per intentar fer una Espanya diferent amb blindatge de drets socials i una reforma constitucional»

Fas Comitè Federal 28-12-15La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat al Comitè Federal que el PSOE ha celebrat a la seu de Ferraz, per fer un anàlisi dels resultats de les eleccions generals i establir línies polítiques per a un gran acord per a governar el país.

En aquest sentit s'ha pronunciat Armengol, qui ha anunciat que «li toca al PP iniciar contactes per formar govern, però si no pot, el PSOE estarà a l'altura per fer una Espanya diferent amb la societat, amb el blindatge dels drets socials i una reforma de la Constitució».

Tot i assumir que «els resultats electorals no són els que ens hagués agradat», Armengol ha apuntat que «el problema que tenim és Espanya i els ciutadans i ciutadanes es mereixen un govern, i per tant, hem de formular una solució política per a la situació en la que ens trobam».

Per això, la secretària general ha deixat clar que «la situació del PSOE és subsidiària i «els processos interns del partit s'han d'aplaçar fins que resolguem la manca de govern» perquè «els ciutadans no entendrien que els socialistes ens preocupéssim de nosaltres i no de la ciutadania».

El Comitè Federal socialista ha reiterat el posicionament de votar en contra de l'investidura de Rajoy o de qualsevol altre candidat alternatiu que proposi el PP, i s'ha adquirit el compromís de plantejar un gran acord per reformar Espanya si el PP no aconsegueix formar govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube