Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE valora el missatge de Cap d'Any d'Armengol com a «realista, conscient dels problemes de la ciutadania i amb solucions»

Bel Oliver psibLa portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha fet una valoració positiva del missatge de Cap d'Any de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Segons la socialista, ha estat un discurs «realista, amb una presidenta molt conscient dels problemes dels ciutadans d'aquestes illes i amb un Govern format per distintes forces polítiques dedicat plenament a solucionar els problemes de la gent».

Oliver ha celebrat el canvi en les formes de fer polítiques posat de manifest en el discurs d'Armengol, assegurant que «el Govern en 6 mesos ha retornat amb diàleg, transparència i participació molts dels drets robats pel PP la passada legislatura», en referència a les 1.600 targetes sanitàries retornades als immigrants irregulars, als 364 nous professors que han començat aquest curs a les aules, o l'obertura dels centres de salut els horabaixes, entre molts d'altres.

A més a més, Oliver també ha destacat els compromisos de la presidenta de cara al 2016, com el de «batallar per aconseguir més recursos per a les Illes Balears com ja s'han aconseguit en aquests pocs mesos de Govern, i també la creació de llocs de feina, amb més i millor ocupació».

Finalment, la portaveu socialista ha destacat la transparència i la participació del Govern «que ha obert les portes del Consolat a tothom, perquè tenim un Govern a prop de les persones i empenyat en solucionar els problemes de la gent des del diàleg». En resum, hem vist una presidenta «realista, conscient de les situacions difícils que pateixen els ciutadans i dedicada a solucionar-les», ha conclòs Oliver.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube