Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE expressa el màxim respecte a les actuacions judicials pel cas Nóos "que representa l'etapa més negra de Balears"

Logo PSIB nouAmb motiu de l'inici del judici pel cas Nóos, el PSIB-PSOE vol expressar el seu màxim respecte per les actuacions judicials que es duen a terme per jutjar un dels pitjors episodis de corrupció que han patit les Illes Balears.

Els socialistes volen destacar el fet que tenim un sistema judicial que funciona, i lamenten que el bon nom de les institucions públiques de les Illes Balears es torni a veure afectat per un cas de corrupció que en aquest cas compta amb l'expresident del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas del PP, a més de nombrosos als càrrecs del Partit Popular de les illes i també del País Valencià.

Aquest judici, pels socialistes, representa l'etapa més negra i obscura de la història de la democràcia a les Illes Balears, i per això, reiteren la necessitat de seguir impulsant mesures de prevenció i càstig contra la corrupció. De fet, el PSIB-PSOE recorda que va ser el diputat socialista Antoni Diéguez el primer que va denunciar aquest malbaratament de doblers públics.

El compromís del PSIB-PSOE contra aquesta xacra és ferm i, en compliment dels Acords pel Canvi, el Govern de les Illes Balears posarà en marxa properament l'Oficina Anticorrupció autonòmica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube