Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna i rebutja l'assassinat d'una dona a Calvià per violència de gènere

FAS minut silenci CP PSIBEl PSIB-PSOE vol condemnar de la forma més enèrgica l'assassinat d'una dona de 49 a Calvià, en el que sembla ser el primer cas de violència de gènere d'enguany a Balears.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, així com la secretària d'Igualtat, Pepa Ramis, han manifestat el rebuig de tots i totes les socialistes per aquest assassinat, pel qual s'ha fet un minut de silenci a l'inici del Consell Polític que els socialistes han celebrat aquest matí.

Armengol ha remarcat que "desgraciadament hem de condemnar que una societat com la nostra segueix patint aquesta xacra de la violència de gènere contra la que hem de lluitar conjuntament societat i institucions públiques".

En aquest sentit, la secretària general ha reiterat "el necessari pacte d'Estat contra la violència de gènere perquè crec que de cap manera ens podem permetre dir que som una societat avançada quan el 50% de la població segueix patint aquesta situació de discriminació, violència i assassinat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube