Imprimeix
PDF

Armengol: «Pedro Sánchez té la confiança del PSIB-PSOE per negociar i aconseguir un govern que dóni solucions als problemes dels ciutadans»

FAS Ferraz 28-01-16La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit a Ferraz amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per analitzar la situació política actual. Durant la trobada, que ha durat una hora, la socialista ha traslladat al secretari general «la màxima confiança i llibertat per enfocar una situació complexa i difícil».

En aquest sentit, Armengol ha criticat «la irresponsabilitat» de Rajoy a l'hora de rebutjar formar govern, i ha assegurat que «en el moment en què el Rei dóni al PSOE opció de formar govern ens deixarem la pell perquè això sigui possible i hi hagi un govern progressista i reformista que encari d'una vegada els problemes que té Espanya».

Armengol ha lamentat que després de quatre anys «hem anat a pitjor, amb més desigualtats, amb unes polítiques antisocials que han retallat molts de drets i amb una crisi territorial important», amb la qual cosa la dirigent socialista ha augurat que «aquesta situació complicada no pot assegurar que un govern de dretes la pugui arreglar, més bé el contrari».

Per aquest motiu, la secretària general ha traslladat a Pedro Sánchez la confiança del PSIB-PSOE «per poder començar la negociació en el moment oportú i aconseguir un govern que doni solucions als problemes que tenen els ciutadans d'Espanya».

Pel que fa a la proposta de Rajoy de canviar el suport a la Moncloa per acords puntuals a comunitats autònomes i ajuntaments, Armengol l'ha qualificat com a un «mercadeig a canvi de la cadira de la Moncloa que posa de relleu la idea que té Rajoy d'Espanya». A això Armengol ha remarcat que «és una falta de respecte absoluta al que ha votat la ciutadania dir que canviarà cromos de comunitats autònomes i ajuntaments per Moncloa».

Pel que fa a Balears, la socialista ha recordat que «tenim un pacte d'esquerres sòlid i que respecta la pluralitat del que han votat els ciutadans i que està donant els seus fruits de retorn de drets a la ciutadania».

Finalment, Francina Armengol ha insistit en què durant la conformació dels Acords Pel Canvi «mai vàrem parlar de repartiment de governs i cadires abans de les polítiques i per això crec que és un error el que va fer Pablo Iglesias la setmana passada».

«Amb polítiques és com s'ha de veure qui es suma al programa polític que presenti Pedro Sánchez», ha conclòs la socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube