Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "És més important que mai que els tribunals arribin fins el final en tots els casos de corrupció perquè caigui qui caigui s'assumeixin les responsabilitats"

Pilar Costa 12-01-16El PSIB-PSOE vol expressar el seu màxim respecte a les resolucions judicials de l'Audiència respecte del Cas Nóos, que ha decidit no aplicar la doctrina Botín a la Infanta Cristina.

Així ho ha explicat la portaveu de la formació, Pilar Costa, assegurant que "tenim l'absoluta convicció que els òrgans judicials faran feina amb màxima independència com s'ha demostrat fins ara".

Costa s'ha mostrat convençuda que "aquesta i qualsevol altra decisió que es prengui es farà tenint en compte les responsabilitats penals que hi hagi en aquest cas i que caigui qui caigui s'ha d'arribar fins el final".

A més a més, els socialistes creuen que el Cas Nóos és una causa més de corrupció en la qual el PP de Balears, València i altres punts d'Espanya "ha tengut una trama de corrupció organitzada i no han estat casos aïllats", ha criticat Costa. Per aquest motiu, "és més important que mai que els tribunals arribin fins el final en tots aquests casos perquè caigui qui caigui s'assumeixin les responsabilitats penals i polítiques que se'n derivin".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube