Imprimeix
PDF

Costa: «Matas ha reconegut que la maquinària de la corrupció va funcionar com la d'un rellotge de precisió en l'etapa del PP»

pilar costa jjpp nov 2015La portaveu socialista ha mostrat la seva satisfacció per la feina de la justícia i espera que «els culpables retornin tots els sous a les arques públiques».

Després que Jaume Matas hagi admès la seva culpabilitat durant la seva declaració en el judici del cas Nóos, la portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha manifestat que l'expresident del Govern i líder del Partit Popular a les Illes Balears «ha reconegut que la maquinària de la corrupció va funcionar com la maquinària d'un rellotge de precisió en l'etapa del govern del PP a les illes».

A pesar que durant el judici els implicats es reparteixen responsabilitats, Costa insisteix en què «avui Matas ha deixat clar que la trama organitzada va existir» com a part del funcionament habitual del govern del PP a Balears.

Pilar Costa s'ha mostrat satisfeta de que la «justícia funcioni i actuï» i ha quedat a l'espera que «s'arribi al final amb l'assumpció de les responsabilitats penals que pertoquin i que els culpables retornin tots els sous a les arques públiques, ja que estam parlant de milions d'euros».

La portaveu socialista també ha recordat que «aquest és només el primer escaló de la gran escala de corrupció que va tenir lloc a Balears en l'etapa de Matas i el PP» i que «encara queden cases tan importants com la de Son Espases» a l'espera de ser jutjades.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube