Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra que la Llei LGTBI comença un camí «per dignificar la vida d'aquest col·lectiu i corregir desigualtats»

LGTBI trobada FlexasEl PSIB-PSOE ha celebrat una trobada al bar Flexas amb el Grup LGTBI dels socialistes per posar en valor la presa en consideració al Parlament de la Llei d'Igualtat LGTBI, que durant la legislatura passada no es va poder veure a la cambra per la manca de voluntat política del PP.

La diputada socialista Sílvia Cano, ha destacat que amb aquesta norma «comença un camí per dignificar la vida d'aquest col·lectiu, impulsar drets i corregir desigualtats». La socialista ha recordat que es tracta d'una llei «molt reivindicada pel col·lectiu LGTBI i que farà justícia per les persones lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals de Balears».

En aquest sentit, Cano ha explicat que la voluntat del Grup LGTBI del PSIB-PSOE, plasmada en aquesta llei, és que «les institucions de Balears garanteixin el lliure exercici de la personalitat i evitar discriminacions en la pràctica quotidiana que aquestes persones es troben a diari».

A més a més, la diputada socialista ha insistit en què s'ha de fer èmfasi en l'educació perquè «amb la comunitat educativa hem de prevenir les conductes LGTBIfòbiques des de l'escola i l'institut perquè els centres es poden convertir en un infern per molts nins i nines per qüestions d'identitat sexual».

La llei inicia ara el seu tràmit parlamentari amb el període d'esmenes durant el qual els socialistes esperen arribar al màxim consens possible per millorar el text inicial.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube