Imprimeix
PDF

La militància socialista de Balears diu sí als acords del PSOE per intentar formar govern a l'Estat amb un 75% de suports

Bel Oliver Consulta PSOESuport dels socialistes de Balears als acords que està assolint el PSOE i Pedro Sánchez per a intentar conformar un govern reformista i progressista a l'Estat.

Aquest és el missatge que s'extreu de la votació a la militància que el Partit Socialista ha celebrat avui, i que ha Balears ha obtengut el 75% dels vots pel sí als acords, amb 878 vots a favor, i un 20% pel no, amb 236 vots. Per illes, els socialistes de Mallorca han votat sí a l'acord amb un 73% i 618 vots de suport, i 22% pel no i 189 vots en contra, a Menorca un 77% pel sí amb 134 vots i un 18% pel no amb 31 vots, a Eivissa un 88% amb 110 vots pel sí i un 10% amb 12 vots pel no, mentre que a Formentera han votat un 80% pel sí amb 16 vots i un 20% pel no amb 4 vots.

Amb aquests resultats, la participació a les Illes Balears ha estat del 55%, tenint en compte que el 94% del cens estava citat a votar presencialment i tan sols el 6% del cens, 146 persones, estaven citades a votar online.

Amb aquest escenari, la secretària d'Organització, Bel Oliver, ha celebrat un suport "massiu, molt ample i sòlid de la militància socialista de Balears a un acord que haurà de ser ratificat el proper dilluns al Comité Federal".

Després d'aquest resultat, la secretària d'Organització ha explicat que ara es tracta "de continuar sumant amb més partits polítics per assolir una majoria ample que faci possible un govern progressista i reformista a Espanya".

A més a més, Oliver ha destacat que l'acord assolit pel secretari general "és bo i així ha estat ratificat per un ample 75% dels vots a favor de la militància, i esperam que s'hi sumi més gent per avançar en aquest camí difícil que encara tenim endavant", a la qual cosa ha afegit que el resultat de la consulta "és un reconeixement de la feina feta per Pedro Sánchez".

Finalment, la socialista ha agraït a la militància la seva participació en aquesta consulta, així com als companys i companyes que han fet feina perquè aquesta sigui possible.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube