Imprimeix
PDF

El Comitè Federal ratifica el sí de la militància a un acord «obert a que les forces progressistes es sumin»

comite federal psoe feb 2016Bel Oliver ha apostat per arribar a acords i «complir amb el canvi que va demanar la societat el 20D», pel que ha demanat «generositat» a totes les forces polítiques.

La secretària d'organització del PSIB-PSOE ha assegurat que «farem tots els esforços necessaris» per tenir un govern reformista i progressista cercant acords amb tothom i ha recordat que «Ciutadans és una força de centre-dreta i nosaltres de centre-esquerra, però hem cercat allò que ens uneix».

El Comitè Federal del PSOE ha ratificat avui la consulta a la militància del passat 27 de febrer en què els i les socialistes van dir «sí» a l'acord de per intentar formar un govern reformista i progressista. Un acord que, en paraules de Bel Oliver, secretària d'organització del PSIB-PSOE, «està totalment obert a que les forces progressistes es sumin», com demostra l'anunci de Pedro Sànchez que avui mateix farà una nova proposta d'acord a les forces progressistes.

Oliver ha recordat que aquest acord és l'únic camí, ja que «l'altra solució és que segueixi Rajoy i les seves polítiques», pel que ha demanat «responsabilitat» a totes les forces polítiques assegurant que «qualsevol de les 60 mesures acordades és molt millor que les solucions de Rajoy».

La socialista també ha demanat «generositat» als representants polítics i «saber llegir» el resultats del 20D per «complir amb el canvi que va demanar la societat», pel que «fa falta, inexcusablement, renuncies i generositat».

Bel Oliver ha assegurat que els socialistes «farem tots els esforços necessaris» per aconseguir els acords necessaris per tenir un govern reformista i progressista, recordant que «és una feina difícil» i posant com exemple l'acord amb Ciutadans ja que «són una força de centre-dreta i nosaltres de centre-esquerra, però hem cercat allò que ens uneix».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube