Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra divendres una Jornada d'Estudis Federals per aprofundir en el concepte de federalisme i les seves implicacions

Cosme Bonet CIMEl PSIB-PSOE celebrarà aquest divendres 18 de març una Jornada d'Estudis Federals per aprofundir amb experts en la matèria en el concepte de federalisme i les seves implicacions a nivell estatal i autonòmic. Així ho ha avançat el secretari de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, qui ha explicat que serà una jornada de feina que es desenvoluparà a la seu del Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, a Palma.

La jornada s'obrirà a càrrec de la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i continuarà amb ponències a càrrec de Joan Oliver Araujo, catedràtic de la UIB, Francesc Antich, senador a les Corts Generals i expresident del Govern de les Illes Balears, Gregorio Cámara, coordinador del Grup d'Experts del PSOE per a la reforma constitucional i moderat per Cosme Bonet.

Segons ha explicat Bonet, els ponents «introduiran el concepte de federalisme com a sistema d'organització política i els seus efectes a tots els nivells». A més a més, «les persones interessades podran expressar les seves opinions sobre el federalisme amb l'objectiu d'obrir un debat el més enriquidor possible», ha afegit el dirigent socialista.

Finalment, el secretari de Política Autonòmica ha explicat que l'objectiu d'aquesta trobada és oferir una visió constitucional, històrica, política i jurídica del federalisme.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube