Imprimeix
PDF

Ramon Socías anuncia que no repetirà a la candidatura al Congrés que aprovarà el PSIB-PSOE la propera setmana

ramon socias i bel oliver renuncia candidaturaEl socialista decideix «donar pas a la gent jove» i seguirà «donant suport a un projecte en el que crec, per això, ara mateix signaré el meu aval a Pedro Sànchez».

La secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, i el socialista Ramon Socías han comparegut per explicar la renúncia del fins ara diputat nacional a repetir a la candidatura socialista al Congrés per Balears, una llista que es resoldrà la propera setmana després de les reunions de la Comissió Executiva, el Consell Polític, la Comissió Federal de Llistes i el Comitè Federal.

Socías ha agraït als mitjans de comunicació la seva feina, a més de donar les «gràcies al partit i a tots els companys i companyes de tots aquests anys pel suport i la confiança», però ha arribat el moment de «donar pas a la gent jove», una decisió que pren per «responsabilitat» i perquè «hem de fer coses noves quan les coses no funcionen».

Ramon Socías ha insistit en què «el que importa és seguir donant suport al projecte en el que segueixo creient i, per això, ara mateix signaré l'aval per Pedro Sànchez», que ha estat el que «ha fet una feina que ningú més ha fet per intentar aconseguir un govern de canvi mentre un esperava jagut al seu escó i altres han posat interessos personals per davant dels interessos de país».

Bel Oliver ha agraït profundament la feina feta per Socías en una «legislatura insòlita» i ha assegurat que es tracta d'un «punt i seguit», ja que «seguirem comptant amb Ramon i amb la seva experiència per ajudar a que Pedro Sànchez sigui president després del 26J».

La socialista ha destacat que «estam treballant molt i encara ens queda molta feina a fer, pel que «ja tenim el partit en marxa», amb el Comitè Electoral i en ple procés de primàries obert per elegir al candidat i per ajudar a que el canvi arribi també a Espanya amb un govern que «retorni els drets a la ciutadania i acabi amb les retallades».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube