Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta la candidatura del «sí a les Illes Balears per fer realitat el canvi a Espanya»

Candidatures PSIB-PSOE 2016Francina Armengol ha participat a la presentació de les candidatures al Congrés per Balears i al Senat per totes les illes.

El PSIB-PSOE ha celebrat avui un vermut a S'Escorxador de Palma per presentar públicament les candidatures al Congrés per Balears i al Senat per Mallorca, per Menorca, i per Eivissa i Formentera. Una candidatura que, en paraules del cap de llista, Pere Joan Pons, és la del «sí a les Illes Balears per fer realitat el canvi a Espanya».

El candidat al Congrés ha manifestat fer front a aquest repte «amb il·lusió, ganes i passió perquè tot està per guanyar», assegurant que «hi ha molt bon ambient i la gent es mobilitzarà perquè és conscient de que és un moment cabdal i la campanya serà clau per canviar les coses a Espanya i seguir reivindicant des de Balears».

Pons ha repassat la feina del Govern de les Illes Balears en aquest primer any destacant que «ha estat de canvis i de molts de sís, sí a la sanitat, sí a l'educació, sí als serveis socials, un sí al canvi».

Francina Armengol ha explicat que els socialistes aposten per fer una campanya «en positiu, amb il·lusió, ganes i passió», una campanya «de sí a aquest canvi necessari a Espanya» perquè «sens dubte és fonamental que a Espanya hi hagi un canvi de govern per un que sigui molt més sensible als interessos de la ciutadania de Balears».

La secretària general del PSIB-PSOE ha recordat la feina feta aquests primers 10 mesos «treballant en positiu per retornar drets a la ciutadania i per reivindicar de valent el que és just per la gent de Balears», una feina que seguirà fent Pere Joan Pons, que serà «un magnífica ambaixador de les illes al Congrés, una persona clau acompanyada d'homes i dones socialistes, valents i compromesos amb aquesta terra, que tenen molt clar que la seva obligació és defensar els interessos d'aquestes illes i no les sigles del partit», el que és una diferència clau respecte altres candidatures «com la del PP».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube