Imprimeix
PDF

La candidatura del PSIB-PSOE presenta els 10 compromisos pel Sí a Balears i demana a la resta de partits que s'hi sumin

10 compromisos pel si a balears juny 2016Pere Joan Pons, Natàlia Troya, Francisco Ducrós i Marc López han signat un document que conté «10 metes que volem aconseguir per les illes» i que són «10 compromisos de continuar la feina reivindicativa dels darrers anys».

Els membres de la candidatura del PSIB-PSOE al Congrés per Balears, Pere Joan Pons i Marc López, i els candidats al Senat per Mallorca, Natàlia Troya i Francisco Ducrós, han presentat públicament els 10 compromisos pel Sí a Balears, un conjunt de mesures que beneficiarien a les illes, pel que han demanat a la resta de partits polítics que se sumin a aquestes reivindicacions.

Pere Joan Pons ha recalcat que «hem de tenir una veu forta a Madrid», pel que s'ha compromès a «posar a lo més alt de l'agenda política les demandes per a les illes» i ha reptat a les altres formacions polítiques a que també es comprometin per les illes amb aquests 10 punts.

El cap de llista al Congrés per Balears ha explicat que són «10 compromisos de continuar la feina reivindicativa des darrers anys, són la conseqüència de molt de temps de feina» i de conèixer bé una realitat que han començat a canviar els socialistes a les illes «retornant la normalitat a les institucions, canviant l'autoritarisme pel diàleg, recuperant drets perduts i posant a les persones per damunt dels indicadors econòmics».

Així doncs, Pons ha desgranat alguns d'aquests punts com «treballar per flexibilitzar el límit de dèficit, la derogació de la LOMQE i de la reforma laboral, lluitar per unes illes lliures de prospeccions, baixar l'IVA cultural al 10%, incloure, amb una reforma de la Constitució, el dret universal a la salut, una millor connectivitat amb una tarifa plana per a vols entre illes o un nou REB».

El candidat socialista ha assegurat que «ens jugam molt» aquest proper 26 de juny, perquè ens jugam «poder fer botar el tal que és Rajoy per a Balears», fent referència a totes les demandes que no ha escoltat en aquests quatre anys com «el nou REB o el nou sistema de finançament que hauríem de tenir o les inversions que no arriben».

La candidata al Senat per Mallorca, Natàlia Troya, ha repassat el que estan fent els socialistes a les institucions en aquest primer any, tot reconeixent que «queda molt per fer», per això «necessitam que aquest canvi arribi també al Govern central».

Troya ha explicat que aquestes «10 metes que volem aconseguir» per tenir una societat amb «més drets i oportunitats» són «10 solucions reals» a les que s'ha arribat «fruit de la feina constant dels socialistes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube