Imprimeix
PDF

Pons: «Els ajuntaments del canvi hem aturat les retallades i plantejam un model productiu sostenible sense prospeccions»

palma pere joan pons natalia troya juny 2016El candidat al Congrés ha demanat a la candidata del PP «de quin costat està? De les Illes Balears o de les empreses petrolíferes?» després que el Govern central en funcions hagi donat una pròrroga per seguir endavant amb un projecte de prospeccions petrolíferes

Els candidats socialistes han commemorat el primer any dels consistoris demanant la «derogació de la Llei Montoro» que obliga «tenir als comptes bancaris el superàvit que es podria invertir en millors infraestructures i serveis per als residents i els visitants»

Els membres de la candidatura del PSIB-PSOE al Congrés i al Senat han visitat el mirador de La Seu on, juntament amb membres de l'Ajuntament de Palma, han commemorat el primer any dels ajuntaments del canvi que ha destacat, en paraules de Pere Joan Pons, «hem aturat les retallades i plantejam un model productiu més sostenible i on no hi caben les prospeccions petrolieres».

Pons ha valorat aquest primers dotze mesos de gestió dels socialistes als ajuntaments destacant que «han estat els dics de contenció de les mesures imposades com la Llei Montoro», però no tan sòls «hem frenat les retallades, també plantejam una política clara per diversificar el model productiu, per potenciar el turisme i la sostenibilitat».

En aquest sentit, Pons ha deixat clar que «no sobra cap turista, al contrari, el que ham de fer és allargar la temporada i fer-la més sostenible» i ha demanat al PP «de quin costat està? De les Illes Balears o de les empreses petrolíferes?» després que el Govern central en funcions hagi donat una pròrroga per seguir endavant amb un projecte de prospeccions petrolíferes.

El candidat socialista ha qualificat aquesta pròrroga a la companyia Spectrum per continuar amb el projecte de prospeccions petrolieres com «intolerable» pel fet que un govern en funcions atorgui aquests permisos quan es tracta d'una activitat «incompatible amb un turisme sostenible que és la nostra primera indústria».

Natàlia Troya també ha defensat la gestió dels governs municipals socialistes en aquest primer any «canviant la manera de governar pensant en les persones», però «perquè el canvi sigui complet hem de canviar les polítiques aclaparadores i asfixiants del PP».

La candidata al Senat per Mallorca ha explicat que la proposta dels socialistes passa per «derogar la Llei Montoro per permetre als consistoris invertir el superàvit que tenim als comptes bancaris en millorar infraestructures i serveis per als residents i els visitants».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube