Imprimeix
PDF

Pons: «Ens hem de mobilitzar perquè Rajoy no segueixi a la Moncloa i continuar amb les polítiques engegades a Balears»

francina pere joan consell juny 2016El candidat socialista ha cridat a la mobilització per «acabar amb les polítiques d'austeritat i aconseguir el que ens toca a les illes»

Els socialistes continuen la campanya electoral i avui Pere Joan Pons, candidat al Congrés per Balears, ha visitat Consell on ha fet una crida a la mobilització a tan sòls una setmana dels comicis per tal que «Rajoy no segueixi a la Moncloa».

Pons ha manifestat que «necessitam un Congrés de canvi que rompi amb les polítiques d'austeritat i posi en marxa mesures per combatre la desigualtat, per aconseguir un creixement més just i amb dignitat».

El candidat socialista vol «recuperar la il·lusió al país» per tal de mobilitzar la gent perquè «a Balears necessitam que hi hagi un canvi a Espanya per continuar amb les polítiques iniciades aquest primer a les illes que suposen millores en el nostre finançament, en la connectivitat, a més de la derogació de la LOMCE i la reforma laboral».

Segons Pere Joan Pons, aquestes són raons més que suficients perquè «Rajoy no segueixi a la Moncloa», perquè «necessitam defensar, d'una vegada, els interessos de Balears per damunt dels interessos partidistes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube