Imprimeix
PDF

Pons aposta per «recuperar eines actives de resistència com la cultura i l'educació per fer un país millor»

pere joan pons dia de la musica palma juny 2016El candidat socialista ha explicat la proposta per «baixar l'IVA dels productes culturals al 10%»

Pere Joan Pons ha fet «una crida a la gent jove perquè un país sense cultura i sense educació és un país sense futur»

Els socialistes han visitat els actes commemoratius del Dia de la Música a Palma on Pere Joan Pons, candidat al Congrés per Balears, ha manifestat la voluntat dels socialistes per «recuperar eines actives de resistència com la cultura i l'educació per fer un país millor».

Acompanyat pel batle socialista de Palma, José Hila, el candidat socialista ha explicat que «proposam baixar l'IVA dels productes culturals al 10%» i, sobretot, tornar a posar la cultura «a l'agenda pública, a la primera línia, després d'anys de retallades».

Pel que fa a les propostes en matèria d'educació, Pons ha apostat per «retornar l'educació al lloc on es mereix», pel que s'ha compromès a «arribar al 7% del PIB en inversió en educació en les dues pròximes legislatures», a més de derogar la LOMCE.

En aquest sentit, Pere Joan Pons ha fet «una crida a la gent jove perquè un país sense cultura i sense educació és un país sense futur».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube