Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que el cas de la Policia Local de Palma és mostra que «el PP té un problema de corrupció estructural»

andreu alcover junta portaveus 11 maig 2016El PSIB-PSOE vol expressar el seu rebuig per les presumptes pràctiques corruptes que s'haurien produït a la Platja de Palma per part d'alguns policies locals i d'actuals càrrecs del PP, com és el president de la Junta Local de Palma, José María Rodríguez.

El portaveu socialista, Andreu Alcover, condidera que «el PP segueix sent un partit assetjat per la corrupció» i bona prova és l'aixecament de part del sumari sobre la corrupció a la Policia Local de Palma, la qual cosa evidencia que «el PP té un problema de corrupció estructural».

En aquest sentit, Alcover ha lamentat la passivitat dels populars per exigir responsabilitats, tenint en compte que «ni el president del PP, Miquel Vidal, ni la portaveu parlamentària, Marga Prohens, s'han pronunciat per donar explicacions sobre aquests fets», una actitud que pels socialistes «no correspon a la regeneració del PP de Balears que tant pregonen».

Així i tot, els socialistes volen expressar el seu màxim respecte a l'investigació judicial, ja que encara manca aixecar part del sumari i que la justícia es pronunciï sobre aquests fets, tot i que «les informacions que ja coneixem ens recorden que l'etapa més negra i obscura d'aquesta comunitat autònoma encara es manté viva al PP de les Illes». En qualsevol cas, Alcover ha remarcat que «esperam que tot s'aclareixi el més aviat possible, amb totes les conseqüències i caigui qui caigui».

Finalment, els socialistes volen expressar tot el seu suport a la Policia Local de Palma, que realitza una magnífica feina en el seu dia a dia, tasca que res té a veure amb les pràctiques detestables d'alguns que no han sabut representar la institució a la qual pertanyien i desenvolupar la tasca que s'encomanava.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube