Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «Direm no a la investidura de Mariano Rajoy perquè ens hem compromès amb els ciutadans amb un projecte de canvi»

FAS Comite Federal 09-07-16El Partit Socialista ha reunit al Comité Federal a la seu madrilenya de Ferraz, on s'ha acordat per unanimitat el vot en contra a la investidura de Rajoy. En aquest sentit, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha reconegut que després del 26J tenim un panorama «complexe i difícil» en el qual és evident que el PP va guanyar les eleccions i que té 137 escons.

Davant aquest escenari, Armengol ha explicat que hi ha una postura «clara i rotunda» de tot el Comitè Federal de dir que «toca a Mariano Rajoy posar-se a fer feina per aconseguir la majoria que li faci possible aconseguir la investidura i la governabilitat a Espanya».

Segons la secretària general, el líder del PP «ha de fer aquesta feina amb els que li són propers ideològicament i ha de començar a treballar en aquest àmbit, tenint en compte que el PSOE no és ideològicament proper al PP».

Per això, Armengol ha apostat per «construïr una alternativa d'oposició si Rajoy aconsegueix aquest govern per Espanya», per la qual cosa «el compromís clar de tot el Comitè Federal és el de dir no a la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern d'Espanya perquè tenim un projecte polític diferent, perquè ens hem compromès amb els ciutadans amb un projecte de canvi i perquè tenim una llarga història i tradició com a partit d'esquerres que vol un canvi de govern a Espanya».

Si el PP no aconsegueix formar govern, Armengol ha defensat davant el Comité Federal la necessitat que Pedro Sánchez intenti formar una alternativa de govern.

A més d'Armengol, per part dels socialistes de Balears també han assistit Bel Oliver, Francesc Antich, Elena Baquero i Vicent Torres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube