Imprimeix
PDF

El Consell Polític ratifica els canvis a l'Executiva del PSIB-PSOE per «donar un nou impuls i reforçar políticament el partit»

consell politic psib juliol 2016Francina Armengol ha creat noves secretaries que ocuparen Catalina Cladera, Iago Negueruela, Javier de Juan i Carmen Palomino

També entren com a vocals Susanna Mora i Rafa Ruíz, mentre Francesc Miralles també serà el portaveu i Vicenç Thomàs secretari general del Grup Parlamentari Socialista

El Consell Polític del PSIB-PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, ha ratificat avui per unanimitat els canvis introduïts a la Comissió Executiva dels socialistes de les illes, donant així, «un nou impuls» i «reforçant políticament el partit», en paraules de la secretària general, Francina Armengol.

La socialista ha destacat que «agafam impuls» per «afrontar una legislatura on volem un partit més reforçat, més proper a la ciutadania i preparat per pactar les polítiques que necessitam a aquesta terra».

Així, s'ha creat una nova secretaria de Coordinació Institucional i Territorial que ocuparà Catalina Cladera, «una persona amb molt de pes al Govern, forta i amb empenta»; com també hi ha una nova secretaria d'Ocupació, «perquè és un dels temes que més ens preocupa», que liderarà Iago Negueruela, qui «defineix molt bé el discurs dels socialistes en aquesta matèria».

També s'incorporen Javier de Juan, vicepresident de l'IMAS, com a secretari de Polítiques Socials, i Carmen Palomino, actual consellera del Consell de Mallorca, com a secretària de Formació i Nous Afiliats. A més, entren a la Comissó Executiva com a vocals Susanna Mora de Menorca i Rafa Ruíz d'Eivissa.

Un altre canvi substancial és el de portaveu que ara ocuparà Francesc Miralles, que continua com a secretari de Política Municipal, «una persona jove, amb empenta i projecció». També es reforçarà el Grup Parlamentari Socialista amb la designació de Vicenç Thomàs, com al seu secretari general.

Les noves incorporacions a la Comissió Executiva del PSIB-PSOE són:

Secretària de Coordinació
Institucional i Territorial ____________________Catalina Cladera Crespí
Secretari d'Ocupació ______________________Iago Negueruela Vázquez
Secretari de Polítiques Socials_______________Javier de Juan Martín
Secretària de Formació i Nous Afiliats_________Carmen Palomino Sánchez
Vocal___________________________________Susanna Mora Humbert
Vocal___________________________________Rafel Ruíz González

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube