Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «Necessitam unes Joventuts Socialistes fortes per aglutinar a molts joves i millorar-los el seu present i futur»

FAS XV Congrés JSIBLes Joventuts Socialistes de les Illes Balears han conclòs el XVè Congrés Nacional que ha proclamat com a nou secretari general de la formació a Marc López.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha assistit a la cloenda per saludar a la nova Comissió Executiva i el nou secretari general, de qui ha assegurat que «és una persona molt preparada, jove, amb present i futur i amb molta capacitat ideològica per cohesionar una organització a la qual li anirà molt bé amb aquest nou equip».

Armengol ha defensat que les Joventuts Socialistes són una organització «necessària per aglutinar a molts de joves d'aquestes illes que tenen ànsies de somiar amb un futur millor». La dirigent socialista també s'ha referit al lema del Congrés, «Conquerint la Utopia», insistint en què «un món millor és possible gràcies a polítiques dirigides a aconseguir la igualtat d'oportunitats, a lluitar contra la precarietat laboral, a lluitar per una educació amb garanties per a tothom independentment de si s'Neha nascut a una casa rica o una casa pobre i a lluitar per aquells valors que ens varen fer néixer com a Partit Socialista».

A més a més, la secretària general dels socialistes de Balears ha apuntat que «necessitam unes JSIB fortes perquè siguin una veu crítica i proposin moltes coses per aglutinar a molts joves per millorar-los el seu present i futur».

Per part seva, el nou secretari general de les Joventuts Socialistes de Balears, Marc López, ha anunciat durant la cloenda del Congrés, celebrada aquest dissabte vespre, que el seu mandat neix amb l'objectiu de fer feina en tres sentits. El primer, augmentar la militància «per tal que les nostres propostes arribin a més joves i convertir-nos en el referent progressista dels joves de la comunitat autònoma».

En segon lloc, López ha apostat per treballar la universitat des de l'organització juvenil perquè els estudiants de Balears «han patit les retallades en beques i les taxes universitàries del PP, uns efectes negatius que estan minvant amb les polítiques del Govern de Francina Armengol».

Finalment, López ha explicat que la intenció de la nova Executiva de les JSIB és recuperar el missatge de la formació en àrees que s'han deixat de capitalitzar, com la innovació, l'emprenedoria o el territori.

El Congrés ha comptat també amb el secretari general de les Joventuts Socialistes d'Espanya, Nino Torre, qui ha celebrat que «som l'organització juvenil d'un partit que compleix i que no deixa tirada la voluntat de més de 5 milions de votants», en referència a la votació del no a la investidura de Rajoy.

De fet, Torre ha apuntat que «el que millor diferencia als socialistes de la dreta són les polítiques que feim on governam i a Balears hi ha un govern sensible a les necessitats dels ciutadans i que aposta per les beques amb més de 2 milions d'euros per beques menjador».

Pel que fa a la nova direcció de les JSIB, Torre ha destacat que és un lideratge «fort i amb el qual l'organització surt reforçada».

La nova Comissió Executiva de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears sorgida del XV Congrés Nacional està formada per:

Marc López – Secretari General

Maria José Guisado- Vicesecretària general

Víctor Robles - Secretari d'Organització i Acció Electoral

Rosa Maria Bestard - Secretària de Política Institucional

Miguel Romero - Secretari de Comunicació i Moviments Socials

Ares Fernández - Secretari de Formació

Héctor Pons - Secretari d'Educació i Universitat

Francisco Muñoz - Secretari d'Economia i Innovació

Júlia Petrus – Secretària de Medi Ambient i Territori

Maria Jerònia Vera – Secretària de Cultura i Memòria Democràtica

José Luís García – Secretari d'Emancipació

María Peñarrubia – Secretària d'Igualtat i Diversitat

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube