Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna l'assassinat masclista d'una dona a Eivissa

LLAÇ-NEGREEls socialistes de Balears volen expressar la seva condemna i absolut rebuig per l'assassinat masclista d'una dona a Eivissa i traslladar la seva solidaritat a la família i amics de la víctima.

El PSIB-PSOE considera «més necessari que mai fer un front comú social i polític contra la violència masclista perquè és una xacra que ens afecta a tots i totes i que ens segueix avergonyint com a societat».

A més a més, els socialistes animen al Govern de les Illes Balears a seguir desenvolupant i enfortint la tasca de prevenció i lluita contra la violència masclista per evitar casos com el d'avui a Eivissa, en un any que està sent negre per a les Illes.

El PSIB-PSOE també vol traslladar al Govern d'Espanya la necessitat d'assumir un pacte contra la violència masclista que ens uneixi a tots i totes per acabar amb situacions de violència, discriminació i assassinat que ens segueixen colpejant.

Finalment, els socialistes consideren que «drames com el que vivim avui obliga a la societat i a les administracions a augmentar els mecanismes de control i prevenció per aturar aquesta situació d'una vegada per totes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube