Imprimeix
PDF

Armengol qualifica de lamentable que Bauzá es negui a comparèixer en el Parlament per explicar els retalls

v41Grup Parlamentari Socialista

La portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, ha qualificat de lamentable la decisió del president Bauzá de negar-se a comparèixer davant el Parlament de les Illes Balears per explicar les mesures econòmiques i els retalls que ha pres el seu Govern.

 

Armengol ha fet aquesta valoració després de la Junta de Portaveus en la que s’ha rebutjat la sol·licitud de compareixença que havia presentat el Grup Parlamentari Socialista per a que el president Bauzá expliqués les mesures econòmiques i els retalls.

Francina Armengol ha manifestat que la negativa del president del Govern a comparèixer davant la Cambra autonòmica és una “mostra de falta de diàleg i consens, valors que Bauzá va reivindicar durant la seva investidura”, ha recordat la portaveu socialista. Per Armengol és lamentable que després de 100 dies de Govern, el president ja mostri el seu rebuig a debatre i explicar en el Parlament les mesures econòmiques i els retalls en salut i educació que anuncia a  través dels mitjans de comunicació. “No és possible que Bauzá no vulgui venir al Parlament a explicar anuncis com els que ha fet de acomiadar 800 treballadors públics, o els 4.500 interins o les mesures de retalls en la sanitat i l’educació públiques”, ha dit Armengol.

La portaveu socialista ha acusat a Bauzá d’amagar-se i ha recordat que fins i tot no ha respòs encara a la pregunta que per tres vegades ha formulat en el Parlament al president sobre les mesures o iniciatives que el Govern ha pres en aquests primers 100 dies per la recuperació econòmica. Armengol ha manifestat que és una pressa de pèl el fet que Bauzá es negui a comparèixer davant el Parlament, allà on té l’obligació de donar compte de les seves decisions, mentre el PP reclama la compareixença de persones que no estan obligades a donar explicacions a la Cambra ja que no formen part d’aquesta, com és el cas de l’exconseller d’Economia de l’anterior Govern o la del Delegat del Govern Central.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube