Imprimeix
PDF

Els Socialistes critiquen els 100 dies de retalls socials de Maria Salom al Consell de Mallorca

v42Consell de Mallorca
Francina Armengol i Jaume Garau han denunciat que “Salom, igual que Bauzà, paralitzen l'administració per crear alarmisme de cara a les eleccions del 20 de novembre”.

Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, i Jaume Garau, portaveu del Grup Socialista del Consell de Mallorca, han criticat que “el govern de Maria Salom s'ha caracteritzat, en aquests primers 100 dies, pels retalls socials que ha fet”.

Els Socialistes han denunciat que “Maria Salom, igual que fa Bauzà al Govern, paralitzen l'administració per crear alarmisme de cara a les eleccions generals del 20 de novembre i no pensen ni en el futur de la nostra comunitat ni en el benestar dels ciutadans i ciutadanes de la nostra terra”.

Armengol ha criticat que “Salom es plega als interessos de Bauzà quan no reclama el pagament del fons de cooperació i Bauzà fa el mateix amb Rajoy quan es nega a exigir els 240 milions del fons de competitivitat, els 75 milions del conveni ferroviari o els 35 milions de l'impost de patrimoni”.

Els Socialistes també han denunciat que “seguint amb l'estratègia de crear alarmisme, el PP deixa de pagar a les entitats socials que, a més de crear llocs de treball, fan feina per la cohesió social de la nostra terra i donen un servei essencial als que més ho necessiten”. Armengol també ha criticat que “els governs del PP només paguen als que els interessa, mentre deixen sense cobrar a les entitats de discapacitats, paguen 10 milions d'euros a l'empresa Acciona”.

Jaume Garau ha destacat que “durant aquests tres mesos, Salom només s'ha preocupat de tancar Ràdio Televisió de Mallorca deixant de banda qüestions importants com la rehabilitació de llars d'ancians que vam iniciar la passada legislatura o paralitzant els projectes de carreteres”.A més, ha criticat “l'eliminació de les subvencions a l'àmbit de la cultura i la supressió dels ajuts a la igualtat que ha dut a terme el govern de Salom”.

Garau també ha criticat que “encara no s'hagi fet cap proposta respecte a la declaració de la Serra de Tramuntana com a patrimoni de la humanitat i l'únic que s'ha sentit fins ara és que es plantegen noves urbanitzacions a la serra”. El socialista ha recordat que “nosaltres creim que s'ha d'invertir en una altra manera de créixer que no destrueixi territori i per això apostàrem per Ràdio Televisió de Mallorca, un sector innovador que crea llocs de feina qualificats i diversifica la nostra economia, però el PP només creu en tornar al model del passat”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube