Imprimeix
PDF

Pablo Martin demana “confiança, esperança i treball per derrotar a les enquestes”

v48Trobada simpatitzants
El candidat socialista al Congrés dels Diputats ha participat a una trobada amb simpatitzants socialistes des Raiguer acompanyat amb altres membres de la llista al Congrés i al Senat per Mallorca.

Pablo Martin, candidat socialista al Congrés dels Diputats, ha intervengut a una trobada amb simpatitzants socialistes de la comarca des Raiguer celebrada a Lloseta on ha demanat als assistents “confiança, esperança i treball per derrotar les enquestes”.

A l'acte també han assistit altres membres de la candidatura socialista al Congrés dels Diputats com Bernat Coll o Divina Muñoz, així com també els membres de la candidatura al Senat per Mallorca Antoni Manchado, Sarah Alonso o Aina Rado.

Martin ha assegurat que “necessitam tornar la confiança de la gent en el nostre partit i donar esperança perquè només podem treure la situació endavant amb les propostes socialistes i amb el treball incansable que ens comprometen a fer per a les persones que més ho necessiten, com són aquells que no tenen feina”.

El socialista ha demanat a tots els assistents la implicació en aquesta campanya electoral on “tots som candidats perquè cadascú de nosaltres ha d'explicar al seu entorn quines són les nostres propostes, les nostres idees i les nostres solucions als problemes que patim avui en dia i que es centren en la creació de llocs de feina i el manteniment de l'Estat de Benestar front els atacs de la dreta”.

Pablo Martin també ha destacat el caràcter obert d'aquestes trobades “on podem explicar les nostres propostes, la gent ens demana els dubtes i, sobretot, fa les seves aportacions i ens dóna noves idees”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube