Imprimeix
PDF

Armengol: “un president que té por de comparèixer en el Parlament no pot transmetre confiança”

v50Grup Parlamentari Socialista
  • La portaveu socialista reclama al Govern de Bauzá que expliqui en el Parlament els retalls que està fent en educació, sanitat i política social.

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha acusat al president Bauzá d’ocultar els retalls que el Govern està fent en sanitat, educació o política social i de no voler explicar-ho davant el Parlament. Armengol ha dit que “un president que té por de comparèixer en el Parlament no dóna cap confiança a la societat”.

Francina Armengol ha qualificat d’insòlit que el president no vulgui comparèixer per donar els detalls dels 150 milions d’euros que té previst retallar en sanitat, tal i com recull el Pla de Sanejament, o d’allà on pensa retallar els 240 milions d’euros del Fons de Competitivitat als quals Bauzá ha renunciat. La portaveu socialista ha dit que aquests retalls ja s’estan aplicant sense que el Govern expliqui o detalli les partides pressupostàries d’on s’eliminen.

Des del PSIB-PSOE, Armengol ha anunciat que les preguntes del proper Ple del Parlament serviran per demanar al Govern sobre aquests retalls, així com les prioritats en els pagaments a proveïdors. La portaveu socialista ha recordat que Bauzá ha incomplert el seu compromís de presentar un pla de pagaments a proveïdors a finals del mes de setembre i a més l’ha acusat que les seves prioritats són pagar deu milions d’euros a la constructora del Palau de Congressos i no a les entitats que atenen a persones amb discapacitat.

Moció de política econòmica
Per la seva part, el diputat Antoni Diéguez ha explicat que la moció de política econòmica que presenta el Grup Socialista posa de manifest la desconfiança econòmica generada pel Govern. Diéguez ha recordat que incompliments com el de presentar un pressupost per aquest any 2011, la renúncia al Fons de Competitivitat o el de pagar en 25 dies als proveïdors no ajuden a generar confiança per la recuperació econòmica.

Finalment, el diputat socialista ha explicat que la moció pretén corregir aquesta desconfiança donant suport al Govern per aconseguir el crèdit dels bancs i instant-lo a recuperar el diàleg a través de la concertació social, a complir amb la llei del Bon Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube