Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE rep positivament la decisió de l’Audiència Nacional de rebutjar l’enfonsament de la fragata “Baleares” davant la costa de Calvià

Actualitat
Proposa que els esforços que es volien destinar a l’enfonsament de la fragata “Baleares” es destinin a la confecció d’un mapa d’indrets subaquàtics d’alt valor natural i paisatgístic

Palma, 13/10/2011.- El Partit Socialista de les Illes Balears s’adhereix a la decisió de l’Audiència Nacional de rebutjar l’enfonsament de la fragata “Baleares” proposat per l’Ajuntament de Calvià. Des del PSIB-PSOE és completament inapropiada la creació d’un escull artificial per al busseig recreatiu a la costa de Illes Malgrats, tant des del punt de vista turístic com mediambiental.

Segons ha declarat la diputada socialista al Parlament de les Illes Balears Isabel Maria Oliver la decisió de l’Audiència Nacional és més que ben rebuda ja que evita “l’abocament de 7.000 tones de ferralla al mar, la qual cosa és completament innecessària ja que Mallorca ja compta amb diversos espais aptes per al busseig recreatiu”.

“A més - ha apuntat la diputada socialista- l’enfonsament de la “Baleares” costaria gairebé 2 milions d’euros en uns moments en els quals s’imposa l’austeritat pressupostaria i representaria un fort impacte ambiental a només 100 metres de la reserva marina de Calvià”.

Segons Oliver Mallorca ja compta amb espais subaquàtics formats per naus enfonsades, coves i d’altres accidents geogràfics. Si aquests resten menys explorats és perquè, en molts casos, no són encara prou coneguts.

En aquest sentit, Oliver ha suggerit que els esforços que es volien destinar a l’enfonsament de la fragata “Baleares” es destinin a la confecció d’un mapa d’indrets subaquàtics d’alt valor natural i paisatgístic. D’aquesta manera els submarinistes comptarien amb una guia detallada dels llocs d’interès que ofereix l’Illa de Mallorca i això, alhora, serviria per a promocionar aquesta oferta turística, encara incipient.     

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube