Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE estarà vigilant amb el procés de selecció dels nous directius d'IB3

v54El PP va prometre un gestor professional al capdavant d'IB3 i hi ha posat un polític professional

Palma, 14/10/2011.- El Grup Parlamentari Socialista demanarà al conseller de Presidència -i també director general d'IB3- Antoni Gómez com pensa dur endavant el procés de selecció dels directius d'IB3, actualment en marxa, durant el ple del Parlament, el proper dimarts. El PSIB-PSOE estarà “vigilant”, ha advertit avui el diputat socialista Cosme Bonet.

Des del “pecat original” d'haver nomenat director general a un conseller del Govern, el Partit Popular ha anat acumulant errors un damunt l'altra: filtrar els noms dels futurs directius abans que es convocàs l'oposició, ficar el cap de premsa del conseller dins el tribunal de selecció, etc etc. “Comprendran vostès que estiguem vigilants”, ha declarat Cosme Bonet. A priori, el PSIB-PSOE no posarà una querella, sinó que veurà com es desenvolupa procés, si respecta la llei en quant al procediment, i quins són els resultats, ha dit.

Però el PSIB no permetrà que el Govern continuï polititzant IB3. “No pretenguin que nosaltres, des de l'oposició, polititzam un mitjà de comunicació públic, que està dirigit per un polític”, ha dit. El PP va prometre un gestor professional al capdavant d'IB3 i hi ha posat un polític professional.

Bonet ha recomanat al PP que faci “borrón y cuenta nueva” i torni a començar el procés des de cero, de forma transparent i des del primer moment.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube