Imprimeix
PDF

Els socialistes recorden a Bauzá que té un conveni ferroviari “signat, vigent i obligatori”

v55Madrid finança la totalitat del projecte del Tren de Llevant, però no es poden desviar els doblers cap a altres coses. “És un conveni ferroviari, no per fer una falca verda ni un carril bici”.

Palma, 14/10/2011.- El Grup Parlamentari Socialista ha recordat avui al president del Govern, JR Bauzá, que té “un conveni ferroviari signat, vigent i obligatori” per dur endavant el tren de Llevant, no una declaració d'intencions.  Davant la paràlisi de les obres i la manca de claredat del Govern respecte a aquest projecte, els socialistes demanaran el proper dimarts al conseller Company quines són “les seves intencions” amb l'obra.

“Volem saber què significa cercar alternatives al tren”, ha dit Isabel Oliver, diputada socialista al Parlament, en roda de premsa. “Tenim un conveni signat, vigent i obligatori, tenim pobles amb obres totalment en marxa, tenim declaracions i mocions de molts d'ajuntaments del Llevant demanant que es faci el tren”, ha recordat. Artà, Capdepera, Manacor i Son Servera han donat el seu suport perquè es dugin endavant les obres en mocions aprovades als ajuntaments, amb el suport del Partit Popular.

El PP té el projecte aturat sense motiu, “si no és bloquejar per bloquejar, desfer per desfer, o si és que hi ha qualque problema dintre del propi PP, que no es posen d'acord”, ha opinat.

“El Govern té la responsabilitat i la obligació de dur endavant el projecte”, ha opinat la diputada. Ha recordat Oliver que Madrid finança la totalitat del projecte, segons el conveni ferroviari signat, però no es poden desviar els doblers cap a altres projectes. “És un conveni ferroviari, no per fer una falca verda ni un carril bici”, ha recordat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube