Imprimeix
PDF

El pressupost del Govern del 2011 preveu el Fons de Cooperació Local i la Llei de Capitalitat

El PP intenta confondre a la ciutadania. Prioritza pagar determinades grans empreses i deixa de banda a ajuntaments i entitats socials

Palma, 15/10/2011.- El Fons de Cooperació Local i la Llei de Capitalitat estan previstos en el pressupost de la Comunitat Autònoma d'enguany. La pròrroga dels pressuposts del 2010 inclou aquestes dues partides.

Si el Partit Popular, ara en el Govern, es troba qualque partida bloquejada, pot fer modificacions de crèdit. “Tenen la capacitat i el marge de maniobra per fer-ho”, ha declarat el diputat socialista Cosme Bonet.

El PP “intenta confondre a la ciutadania, fent passar per una qüestió política un problema de tresoreria, que sens dubte seria menor si el Govern no s'hagués dedicat a fer catastrofisme i hagués tancat el crèdit amb les entitats bancàries”, ha explicat. “Si el Govern hagués tancat els crèdits amb els bancs, ara tendria liquiditat suficient per fer front als principals deutes amb proveïdors o entitats. Però sembla que tenen altres prioritats. Entre les prioritats del Govern no estan ni les entitats socials ni els ajuntaments, però sí el pagaments a determinades grans empreses”, ha conclòs.

El Partit Popular pot pagar aquests doblers, si vol. El Partit Popular és qui haurà d'explicar les seves prioritats si, dintre del marge que té per bloquejar i desbloquejar partides, decideix no atendre aquestes dues línies. 

 
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube