Imprimeix
PDF

“Ara és més necessari que mai que tots lluitem per la igualtat d'oportunitats i l'Estat de Benestar que tant ataca la dreta”

v57Candidat Respon
Els candidats socialistes Pablo Martin i Antoni Manchado participaren a un acte a Inca on conversaren amb una cinquantena de simpatitzants.

Els candidats socialistes al Congrés dels Diputats, Pablo Martín, i al Senat per Mallorca, Antoni Manchado, van participar a un “Candidat Respon”, on els més de cinquanta assistents plantejaren els seus dubtes i problemes al mateix temps que aportaren les seves idees i propostes.

Durant la xerrada, Pablo Martín va animar als presents a participar en política perquè “ara és més necessari que mai que tots lluitem per la igualtat d'oportunitats i l'Estat de Benestar que tant ataca la dreta”. Martín va recordar “la importància dels nostres imposts que serveixen per pagar escoles i hospitals” i va assegurar que “és de justícia que els que més tenen siguin els que més aportin a l'Estat”.

Respecte a les expectatives electorals, Pablo Martín va afirmar que “hem de recuperar la confiança perduda escoltant la veu de tots i explicant que les millors propostes i les més justes són les del projecte socialista de Rubalcaba, mentre el PP ni tan sols té propostes o no les vol dir per no perdre vots el 20 de novembre, perquè fins ara només parlen de retallar drets socials que tant ens ha costat assolir”.

Antoni Manchado va manifestar que “els socialistes tenim el deure moral de guanyar aquestes eleccions en les que ens jugam tant perquè no arribi al poder la dreta que aprofita la crisi per retallar serveis socials i privatitzar el sector públic”. Manchada va explicar que “aquest no és el discurs de la por, el discurs de la por és el que fa Cospedal quan qüestiona les prestacions d'atur o Aguirre quan ataca l'escola pública o la Comunitat Valenciana quan redueix el nombre de llits d'hospitals públics”.

El candidat socialista al Senat per Mallorca també va recordar que “a pesar dels error que hem comès els socialistes, com tothom quan pren decisions, hem fet coses que han canviat aquest país d'alt a baix com la Llei de Dependència, la Llei d'Igualtat o la Llei contra la violència de gènere”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube