Imprimeix
PDF

Gent per Formentera i PSIB-PSOE formen un govern conjunt d'esquerres a Formentera

Aquest acord fructifica la voluntat compartida de que Formentera tengui un govern de progrés estable que consolidi i continuï la línia de feina i els importants avenços per al poble de Formentera que els nostres partits varen inciar fa quatre anys.

Gent per Formentera i el Partit Socialista, volem comunicar a la ciutadania que els nostres partits han arribat a un acord per a governar conjuntament el Consell Insular els pròxims quatre anys.

Per responsabilitat davant la majoria de votants formenterers, que en les darreres eleccions ens varen transmetre la seva voluntat de tenir un govern d'esquerres a l'illa, hem superat les notres diferències i ens disposam a formar un pacte estable i progressista de govern.

El pacte es fonamenta en uns acords programàtics que incorporen les principals propostes del programa electoral del dos partits.
Aquest acord fructifica la nostra voluntat compartida que Formentera tengui un govern de progrés estable que consolidi i continuï la línia de feina i d’importants avenços per al poble de Formentera que els nostres partits varen inciar fa quatre anys.
Un acord de govern que durant l'anterior legislatura s’ha demostrat profitós per a Formentera i que ha posat de manifest la capacitat de feina i de govern dels progressistes d’aquesta illa posant l’interès general de Formentera per damunt d'altres consideracions.
Els resultats de la nostra col·laboració els darrers anys són a la vista de tothom i són la mostra que l’entesa dels nostres partits és una necessitat i un imperatiu per al futur de Formentera, els partits progressistes hem treballat i treballam amb vocació de servei públic, buscant l’interès general per damunt del particular.
Aquest acord és el resultat de les converses entre els nostres partits que amb la voluntat i l’esforç de les dos bandes, hem pogut tancar un nou acord de govern per continuar la feina que començàrem junts i que encara tenim per acabar, per a la qual cosa serà necessari un govern fort i estable i que doni estabilitat i tranquil·litat a Formentera en aquestos temps que corren de crisi i incertesa.
Confiam idò, que aquest nou acord de col·laboració serà tant o més beneficiós per a Formentera. Aquesta és la voluntat dels partits que representam.

Les àrees de responsabilitat queden organitzades de la següent manera:
Presidència: GxF
Vicepresidència primera: AIF PSIB-PSOE
Vicepresidència segona: GxF
I pel que fa a les conselleries, queden distribuides de la mateixa manera que a la legislatura 2007-2011, llevat d’Igualtat que passa al Grup Socialista per la seva estreta relació amb Benestar Social.
Conselleries de Gent per Formentera:
Conselleria d’Interior
Conselleria d’Hisenda, Territori, Activitats, Habitatge i Coordinació d’Àrees
Conselleria d’Educació, Cultura i Patrimoni
Conselleria d’Esports i Participació Ciutadana
Conselleria de Medi Ambient, Mobilitat, Industria i Energia i TIC
Conselleria de Turisme, Comerç, Mercats i Artesania
Conselleries del Partit Socialista:
Conselleria d’Infraestructures, Agricultura, Ramaderia, Pesca i Caça
Conselleria de Benestar Social, Joventut i Igualtat

En relació al Diputat al Parlament de les Illes Balears, informar que el Diputat autonòmic correspondrà a GxF un any i al PSOE els tres anys següents.

Els acords programàtics més destacats són els següents:
Construcció de la residència per a majors.
Construcció de l’Escola i Escoleta de Sant Ferran.
Construcció d’habitatges de protecció oficial.
Defensa del fondeig tradicional a s’Estany des Peix. S’estudiarà la possibilitat de col·locar pantalans provisionals així com un refugi d’embarcacions alternatiu. Es prioritzarà l’ús recreatiu per a residents de l’illa.
Seguir treballant en la regulació del fondeig del Parc Natural.
Construcció i posada en funcionament de la Cooperativa agrícola i la bassa de reg.
Creació dels centres d’interpretació de Ca na Costa, Es Campament i la Casa de Sa Roda.
Construcció de les vies perimetrals d’Es Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc i ampliació de la Carretera d’Es Cap.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube